ViaDia Järvenpää ry

Merkonomiopiskelija Hanna tekee visuaalisen myyntityön näyttöä ViaDia-torilla

ViaDia Järvenpää tarjoaa mahdollisuuksia opinnollistamisen (ent. työharjoittelu) kautta sekä erilaisten oppilaitosten kanssa yhteistyössä näyttö- ja harjoittelujaksoja myymäläympäristössä. Juuri nyt meillä on oppilaitosyhteistyössä Hanna, joka tekee ohjauksessamme visuaalisen myyntityön näyttöä.

”Kuulin tästä paikasta kaveriltani, joka on kuntouttavassa työtoiminnassa täällä ViaDia-torilla. Myös koulussa minulle suositeltiin ViaDiaa. Halusin tulla tänne tekemään harjoittelua, koska asiakaspalvelu on vahvuuksiani. Olen ollut aikaisemminkin kierrätystavaramyymälässä harjoittelussa, joten työ oli ennestään tuttua ja tiesin sen olevan mukavaa. Tykkään tehdä visuaalisen myyntityön näyttöä torilla, koska olen saanut tähän hyvin tukea koko ohjaustiimiltä. Oma ideani oli tehdä pääsiäislahjakoreja, jonka sisältöä ja hintaa mietittiin yhdessä. Voisin suositella ViaDia-toria työharjoittelupaikkana kaikille, koska täällä on todella hyvä yhteishenki ja avulias ilmapiiri.”

”Tule hankkimaan itsellesi tai lahjaksi tekemäni ihana pääsiäislahjakori. Kiitän tuestasi koulutyötäni kohtaan ja haluan toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä!”

image1