ViaDia Järvenpää ry

Muuttotiedote pöytävuokralaisille

MUUTTOTIEDOTE

Hyvät asiakkaamme!

ViaDia-tori muuttaa Pajalantien osoitteesta uusiin tiloihin aivan keskustan tuntumaan! Kuten on ollut tiedossa, nykyiset tilamme puretaan kerrostalojen tieltä kaavan vahvistuttua. Onneksemme löysimme loistavat tilat keskeisemmältä paikalta! Uusi myymälämme avaa ovensa juhlallisilla avajaisilla 5.1. klo 10 Emalikukan kiinteistössä osoitteessa Emalitehtaankatu 2!

Pahoittelemme muuton nopeaa aikataulua. Emme valitettavasti pystyneet tiedottamaan asiaa aiemmin, sillä uuden tilan remontin valmistuminen varmistui meille vasta 18.12.2018.

PÖYTÄVUOKRALAISET

– Nykyinen ViaDia-tori sulkee ovensa 2.1. klo 21. Siihen mennessä nykyisten vuokrapöytien tulee olla tyhjänä!

– Uudessa myymälässämme aloittavat ja pöytävuokraa jatkavat asiakkaat voivat täyttää myyntipöytänsä 4.1. klo 9 – 21 avajaisia edeltävänä päivänä.

– Nykyisten eli Pajalantien myymälän pöytävuokralaisten tulisi valita uudesta myymälästä vuokrapöytä viimeistään 2.1. pöydän tyhjennyksen yhteydessä.

– Voit tyhjentää nykyisen vuokrapöytäsi myös ennen joulupyhiä 22.12. lauantaihin mennessä. Pöydän tulee olla tyhjänä kuitenkin ihan viimeistään 2.1. klo 21 mennessä. Pöytää voi tyhjentää 2.1. koko päivän klo 9 – 21. Jos pöytä ei ole tyhjänä klo 21 mennessä, tavarat siirtyvät ViaDia Järvenpää ry:n omistukseen.

– Jos sinulla on voimassa oleva pöytävaraus ViaDia-torilla ja olet maksanut pöydän vuokraa tammikuun puolelle, tulee sinun valita uusi pöytänumero uuteen myymälään viimeistään pöydän tyhjennyksen yhteydessä 2.1. Siirrämme maksetut päivät vanhasta pöydästä uuteen vuokrapöytäänne. Pöytäkartta aukeaa myös netissä kirpparikalleen, josta voi valita itselleen mieleisen vuokrapöydän uudessa myymälässä 5.1. alkavalle myyntijaksolle. Jos sinulla on pöytä vanhassa myymälässä ja varaat omatoimisesti verkosta uuden vuokrapöydän, ole yhteydessä Janina Varikseen maksujen siirrosta.

– Hyvitämme myös päivät, joista nykyisen myymälän pöytävuokralaiset ovat maksaneet, jotka joudummekin muuton takia sulkemaan 2. – 4.1. eli yht. 3 myyntipäivää. Hyvitämme kaikille kolmen päivän sijaan extraa yhden viikon (7pv).

– Pöytänumerot tulevat valitettavasti muuttumaan suurimmalla osalla asiakkaista, sillä uudessa myymälässä on täysin erilainen pöytäjärjestys. Jos pöytänumerosi muuttuu, sinun tulee myös vaihtaa hintalaput. Saat ilmaiset hintalaput, jos vaihdat pöytänumeron.

– Pöydän tyhjennyksen yhteydessä, muistattehan tarkistaa, että tuotteitanne ei ole vitriinissä, mattotelineessä tai lattiapaikoilla. Haettehan myös toisen kengän kenkäsäilytyksestä kassalta ja mahdolliset cd- sekä dvd-levyt.

– Jos tuotteissasi on hälyttimiä (vaate-, tarra-, tai vaijerihälytin) ja olet siirtymässä vanhasta myymälästä uuteen, sinun ei tarvitse irrottaa hälyttimiä erikseen. Ilmoitathan asiasta kuitenkin kassalle, että viet tuotteet hälyttimineen pois, kun poistut myymälästä. Tässä yhteydessä tarkastamme myös henkilöllisyyden! Vain aktiivihälyttimet tulee irrottaa.

– Tilitystä ei tarvitse tehdä pöydän tyhjennyksen yhteydessä. Kertyneet saldot säilyvät asiakaskohtaisten asiakasnumeroiden alla asiakkailla myös uuteen myymälään siirryttäessä, vaikka pöytänumero vaihtuisikin.

– Uudessa myymälässämme pöytävuokralaiset pääsevät täyttämään pöydät ennen avajaisia. Uusien pöytien täyttöpäivä on 4.1. klo 9 – 21.

Mikäli teillä tulee lisäkysymyksiä koskien muuttoa, pöytävuokria, mahdollisia epäselvyyksiä tai tarvitsette jossain asiassa apua yms. olkaa yhteydessä Janina Varikseen (puh. 050 469 8288 klo 10-18, huom. olemme suljettuna ja lomalla 23.12. – 1.1. välisen ajan)

tietoja-01

Tila on kuvassa näkyvä E1 – päätytila Emalikukan kiinteistössä keskellä Järvenpäätä.