Ko
ti

Monikulttuurinen työ

Koti ja kokemus yhteisöön kuulumisesta on jokaiselle tärkeää. Avustamme ihmisiä kotoutumaan osaksi yhteiskuntaa Suomessa sekä parantamaan mahdollisuuksia opiskeluun ja työhön. Ystävyyssuhteiden kautta luomme tukiverkostoja ja järjestämme apua kielen oppimiseen sekä opiskelu- ja työpaikan löytämiseen.

Raamatun arvoihin sitoutuneena kohtaamme kaikki ihmiset, heidän taustastaan tai
kansallisuudestaan riippumatta, Jumalan luomina ja mittaamattoman arvokkaina lähimmäisinä. Toiminnassamme pyrimme vahvistamaan yksilön kokemusta yhteisöön kuulumisesta.

Monikulttuurisessa työssä avustamme ihmisiä kotoutumaan osaksi yhteiskuntaa Suomessa sekä parantamaan mahdollisuuksia opiskeluun, kuntoutukseen ja työhön. Ystävyyssuhteiden kautta luomme tukiverkostoja sekä järjestämme apua kielen oppimiseen ja opiskelu- ja työpaikan löytämiseen.

Haluamme kaikessa toiminnassamme edistää yhdenvertaisuutta, työyhteisön ja seurakunnan inklusiivisuutta sekä nollatoleranssia rasismille.

Monikulttuurisen työn yhdyshenkilö
Paula Vilkama
paula.vilkama(at)viadia.fi
Puh. 044 986 9815

Monikulttuurisen työn yhdyshenkilön työpari
Juha Juvonen
kvtre(at)yahoo.com

Haluatko mukaan toimintaan? Kysy lisää yhdyshenkilöltä tai omalta paikallisyhdistykseltäsi.

Yhteisiä hetkiä

Monikulttuurinen työ rikastuttaa arkea ViaDia Espoo ry:llä. Kohtaamiset, yhdessä tekeminen ja yhdessä vietetyt hetket luovat aitoa elämää. Sellaista, johon sisältyy diakoniatyötä ja arjessa auttamista, mutta ennen kaikkea ystävyyttä ja rinnallakulkemista.

Lue lisää

Balan tarina

ViaDia-liikkeessä monikulttuurisuus on rikkaus, jonka kautta saamme oppia lisää toisistamme ja eri taustoista tulevista ihmisistä. ViaDia Espoo ry:llä harjoitteluaan tekevä intialainen Bala kertoo oman tarinansa siitä, miten hänen tiensä johti Suomeen ja ViaDialle.

Lue lisää