Ko
ti

Monikulttuurinen työ

Koti ja kokemus yhteisöön kuulumisesta on jokaiselle tärkeää. Avustamme ihmisiä kotoutumaan osaksi yhteiskuntaa Suomessa sekä parantamaan mahdollisuuksia opiskeluun ja työhön. Ystävyyssuhteiden kautta luomme tukiverkostoja ja järjestämme apua kielen oppimiseen sekä opiskelu- ja työpaikan löytämiseen.

Raamatun arvoihin sitoutuneena kohtaamme kaikki ihmiset, heidän taustastaan tai
kansallisuudestaan riippumatta, Jumalan luomina ja mittaamattoman arvokkaina lähimmäisinä. Toiminnassamme pyrimme vahvistamaan yksilön kokemusta yhteisöön kuulumisesta.

Monikulttuurisessa työssä avustamme ihmisiä kotoutumaan osaksi yhteiskuntaa Suomessa sekä parantamaan mahdollisuuksia opiskeluun, kuntoutukseen ja työhön. Ystävyyssuhteiden kautta luomme tukiverkostoja sekä järjestämme apua kielen oppimiseen ja opiskelu- ja työpaikan löytämiseen.

Haluamme kaikessa toiminnassamme edistää yhdenvertaisuutta, työyhteisön ja seurakunnan inklusiivisuutta sekä nollatoleranssia rasismille.

Monikulttuurisen työn yhdyshenkilö
Suvi Eriksson
suvi.eriksson(at)viadia.fi

Monikulttuurisen työn yhdyshenkilön työpari
Juha Juvonen
kvtre(at)yahoo.com

Haluatko mukaan toimintaan? Kysy lisää yhdyshenkilöltä tai omalta paikallisyhdistykseltäsi.

Palvelemisesta tulee valoisa olo

Maiju, Elina ja Anneli ovat löytäneet katutyöstä oman paikkansa palvella. He iloitsevat saadessaan välittää toivoa ja Jumalan rakkautta kadulla kohtaamilleen ihmisille. Palveleminen tuo iloa ja tyydytystä omaankin elämään.

Lue lisää

Ystäväperhehommia

Tiesitkö, että joidenkin ViaDia-yhdistysten kautta on mahdollisuus toimia ystäväperheenä ulkomailta Suomeen muuttaneelle perheelle? Espoolainen perhe kertoo oman kokemuksensa ystäväperheenä toimimisesta.

Lue lisää