Kohti unelma-ammattia

ViaDia Keski-Uusimaa ry:llä työkokeilussa ollut Senja tietää nyt suunnan kohti unelmiaan, mikä vie häntä kohti ammatillisia opintoja. Haave kirkastui työkokeilun aikana, jossa Senja näki ja koki, että hän on hyvä siinä, mitä hän tekee. Senjan tie oman unelmansa löytämiseen ei kuitenkaan ole ollut helppo.

0 Comments

Voimaa vapaaehtoisuudesta

Vapaaehtoistyössä toimiminen tuo tärkeän avun antamisen lisäksi parhaimmillaan merkityksellistä sisältöä myös avunantajan elämään. Lue upea esimerkki siitä, miten tehtävässä saa itsekin löytää omia vahvuuksiaan ja tulla siunatuksi.

0 Comments

Farhanin tarina

Muutto täysin uuteen maahan turvapaikanhakijana on kokemus, jonka haasteellisuutta ei moni meistä pysty edes käsittämään. Farhanin tarina on koskettava esimerkki siitä, miten turvapaikanhakijoiden elämä Suomessa voi saada uuden alun välittävien vapaaehtoisten avun kautta.

0 Comments

Pieniä, merkityksellisiä hetkiä

Ruoka-aputyössä pienet hetket voivat merkitä niin avun saajalle kuin jakajalle enemmän kuin osaisimme arvatakaan. Kotkan vapaaseurakunnan ruoanjakotilaisuudessa lapsen suusta kuultu totuus kosketti monia.

0 Comments

Avuntarpeen monet muodot

Lähimmäisen auttaminen voi joskus saada yllättäviäkin muotoja. ViaDia Turku ry järjesti vapaaehtoisvoimin ikimuistoisen päivän rakastuneille nuorille.

0 Comments