Uusi Valitse Sydämellä -palvelu yhdistää ostamisen ja auttamisen

ViaDia-liike on usean muun suomalaisen avustusjärjestön kanssa mukana ainutlaatuisessa yritysyhteistyössä, jonka tavoitteena on tehdä auttamisesta arkea. Valitse Sydämellä -palvelussa asiakas päättää itse, mitä hyvää lahjoituksilla tehdään.

Kuluttajilla on tutkitusti halu tehdä vastuullisia ja kestäviä valintoja, mutta arjessa niiden tekeminen on työlästä ja monesti jopa mahdotonta. Valitsesydamella.fi-alusta vastaa tähän tarpeeseen: se yhdistää palveluita myyvät yritykset, asiakkaat ja avustusjärjestöt ja tekee vastuullisista valinnoista ja auttamisesta aiempaa helpompaa.

Taloustutkimuksen kyselyn mukaan suomalaiset pyrkivät kuluttamisessa vastuullisuuteen, mutta kokevat sen samalla vaikeaksi monin tavoin. Vastuullisuutta voi olla vaikea arvioida tai vastuullinen valinta voi olla kalliimpi ja jää sen vuoksi tekemättä.
– Valitse Sydämellä -palvelu vastaa tähän tarpeeseen ja liittää auttamisen arjen kulutuspäätöksiin lisäten samalla asiakkaan vaikutusmahdollisuuksia. Ostaessaan palvelun asiakas voi samalla valita, mille avustuskohteelle hän haluaa osan tuotosta ohjata, kuvailee Valitse Sydämellä -palvelun perustaja ja toimitusjohtaja Ville Mäkilä.

Näin se toimii

Asiakas voi hankkia Valitse Sydämellä -sivustolta esimerkiksi auton öljynvaihdon, kampaamopalvelun tai kiinteistönvälittäjän palvelut samaan tai halvempaan hintaan kuin suoraan yrittäjältä. Ostaessaan palvelun asiakas voi samalla valita, mille avustuskohteelle hän haluaa osan tuotosta ohjata. Valitse Sydämellä -palvelu on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 50 % liikevoitosta mukana olevien kumppanijärjestöjen avustuskohteisiin.

Asiakkaalle palvelu on helppo paikka tehdä vastuullisia valintoja ja auttaa omaa sydämen kohdettaan. Palvelussa on mukana jo reilusti toistasataa avustuskohdetta, ja määrä kasvaa lähitulevaisuudessa sadoilla uusilla kohteilla.

Tule mukaan ja kerro kaverille

Mitä useampi asiakas palvelua käyttää, sitä enemmän rahaa avustuskohteille ohjautuu. Siksi myös ViaDia-liike kannustaa jäseniään käyttämään palvelua! Toiveenamme luonnollisesti on, että ViaDia-liikkeen jäsenet, tukijat ja muut sidosryhmät ohjaisivat Valitse Sydämellä -palvelun lahjoituksia ViaDia-liikkeen kohteisiin. Lisäksi tavoitteenamme on saavuttaa palvelun kautta uusia lahjoittajia, jotka haluavat tukea tekemäämme työtä.

Tule mukaan käyttämään www.valitsesydamella.fi -palvelua ja vinkkaa siitä myös kaverille. Tehdään yhdessä auttamisesta arkea, valinta kerrallaan.

Takaisin