Vankilalähetyspäivät – Valoa kohti

Kohderyhmä:

Vankilatyöstä kiinnostuneille.

Vankilatyötä tekevien kirkkojen ja herätysliikkeiden yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2021 jo 65.kerran. Tänä vuonna paikkana on Helsinki, isäntäkirkkokuntana evankelisluterilainen kirkko ja isäntäseurakuntana Helsingin seurakuntien erityisdiakoniatyön yksikkö. Tapahtumapaikkana on erityisdiakonian Hermannin diakoniatalo.

Järjestäjinä ovat Evankelisluterilainen kirkko, Helluntaiherätys, Pelastusarmeija, Vapaakirkko, ja Adventtikirkko. Kirkkokuntien vankilatyön edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta.

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa perjantaina klo 14.30 ja ohjelmaa on n. klo 21 asti. Lauantaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy n. klo 21. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 12.

Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville. Päivien ohjelma on maksuton, lukuun ottamatta perjantai-illan teatteriohjelmaa (lippu 10€). Päivien tapahtumapaikalla on mahdollisuus kohtuuhintaiseen ruokailuun, maksu paikan päällä.

Tietoa järjestävien kirkkokuntien vankilatyöstä: www.kirkotvankiloissa.fi

Takaisin