Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Voisitko sinä palvella tarjoamalla apuasi esimerkiksi ruokajakelussa kasseja pakaten tai asiakkaita kohdaten, vanhuksien luona vieraillen tai yhdistyksen toimistotöissä auttaen?

ViaDia-paikallisyhdistykset tarjoavat monenlaisia tehtäviä, joissa voit olla mukana säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Vapaaehtoisuus ei vaadi erityisosaamista – riittää, että jokainen vapaaehtoinen tuo toimintaan omat taitonsa, elämänkokemuksensa ja persoonallisuutensa. ViaDia-liikkeessä toimiikin paljon eri-ikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia vapaaehtoisia. Vapaaehtoisuus tarjoaa auttamisen ilon lisäksi uusia ystäviä ja mieleenjääviä kohtaamisia. Tehtävien kirjo ja toiminnan laajuus vaihtelevat paikkakunnittain. Jos sinäkin haluat olla mukana, ota yhteyttä lähimpään ViaDia-paikallisyhdistykseesi ja kysy heiltä, miten voisit olla avuksi. Tule rohkeasti mukaan!

Alta löydät vapaaehtoistemme kokemuksia ViaDia-liikkeessä toimimisesta.

Voimaa vapaaehtoisuudesta

Vapaaehtoistyössä toimiminen tuo tärkeän avun antamisen lisäksi parhaimmillaan merkityksellistä sisältöä myös avunantajan elämään. Lue upea esimerkki siitä, miten tehtävässä saa itsekin löytää omia vahvuuksiaan ja tulla siunatuksi.

Lue lisää