Tai
to

ViaDia-torit

ViaDia-torit tarjoavat turvallisen ympäristön työelämän taitojen oppimiseen. Tarjoamme kuntouttavaa ja kannustavaa työtoimintaa sekä työharjoittelu- ja työkokeilupaikkoja kannustavassa ilmapiirissä, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle.

ViaDia-torit ovat kierrätystavaratoreja, joiden yhteydessä voi toimia myös ViaDia Café. ViaDia-toreilla tarjotaan valmennusjaksoja työelämään ensimmäistä kertaa pyrkiville tai työelämään palaaville nuorille, työttömille ja maahanmuuttajille. Usein ViaDia-torille tullaan esimerkiksi työkokeiluun tai työharjoitteluun, joiden aikana on mahdollisuus löytää omia vahvuuksia ja saada kokemusta niin tiimissä toimimisesta kuin asiakaspalvelutyöstä sekä vastuunkannosta.

ViaDia-toreilla tavoitteena on turvallinen, avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita. Palaute ViaDia-toreilla työskenteleviltä on ollut positiivista – kokemus on tuonut monelle valmiuksia työelämään, tiimityötaitoja sekä rohkeutta edetä omia unelmia kohti.

ViaDia-toreilla myydään hyväkuntoista käytettyä tavaraa sekä vaatteita siistissä ja miellyttävässä ympäristössä. ViaDia-torit ovatkin asiakkaiden suosiossa niiden monipuolisuuden, hyvän asiakaspalvelun ja leppoisan ilmapiirin vuoksi. Olet tervetullut kipaisemaan ostoksille tai kierrokselle ViaDia-toreillemme ympäri maan – sinua lähinnä olevan yhdistyksen löydät kartastamme alla olevan linkin kautta. Paikallisen yhdistyksen omilta sivuilta löydät lisää tietoa yhdistyksen toimintamuodoista. Voit myös lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa paikalliselle ViaDia-torille, ja tukea näin työtämme. Myyntituotot ohjataan diakoniatyöhön ja vähävaraisten auttamiseen.

ViaDia-torityön yhdyshenkilö
Jappe Vilponen
jappe.vilponen(at)viadia.fi
Puh. 050 460 9669

ViaDia-toreja sijaitsee jo yli kymmenellä paikkakunnalla. Paikallisen yhdistyksen omilta sivuilta löydät lisää tietoa toimintamuodoista. Katso sinua lähin yhdistys kartalta!