Tai
to

ViaDia-torit

ViaDia-torit tarjoavat turvallisen ympäristön työelämän taitojen oppimiseen. Tarjoamme kuntouttavaa ja kannustavaa työtoimintaa sekä työharjoittelu- ja työkokeilupaikkoja kannustavassa ilmapiirissä, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle.

ViaDia-torit ovat kierrätystavaratoreja, joiden yhteydessä voi toimia myös ViaDia Café. ViaDia-toreilla tarjotaan valmennusjaksoja työelämään ensimmäistä kertaa pyrkiville tai työelämään palaaville nuorille, työttömille ja maahanmuuttajille. Usein ViaDia-torille tullaan esimerkiksi työkokeiluun tai työharjoitteluun, joiden aikana on mahdollisuus löytää omia vahvuuksia ja saada kokemusta niin tiimissä toimimisesta kuin asiakaspalvelutyöstä sekä vastuunkannosta.

ViaDia-toreilla tavoitteena on turvallinen, avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita. Palaute ViaDia-toreilla työskenteleviltä on ollut positiivista – kokemus on tuonut monelle valmiuksia työelämään, tiimityötaitoja sekä rohkeutta edetä omia unelmia kohti.

ViaDia-toreilla myydään hyväkuntoista käytettyä tavaraa sekä vaatteita siistissä ja miellyttävässä ympäristössä. ViaDia-torit ovatkin asiakkaiden suosiossa niiden monipuolisuuden, hyvän asiakaspalvelun ja leppoisan ilmapiirin vuoksi. Olet tervetullut kipaisemaan ostoksille tai kierrokselle ViaDia-toreillemme ympäri maan – sinua lähinnä olevan yhdistyksen löydät kartastamme alla olevan linkin kautta. Paikallisen yhdistyksen omilta sivuilta löydät lisää tietoa yhdistyksen toimintamuodoista. Voit myös lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa paikalliselle ViaDia-torille, ja tukea näin työtämme. Myyntituotot ohjataan diakoniatyöhön ja vähävaraisten auttamiseen.

ViaDia-torityön yhdyshenkilö
Jappe Vilponen
jappe.vilponen(at)viadia.fi
Puh. 050 460 9669

ViaDia-toreja sijaitsee jo yli kymmenellä paikkakunnalla. Paikallisen yhdistyksen omilta sivuilta löydät lisää tietoa toimintamuodoista. Katso sinua lähin yhdistys kartalta!

Kohti unelma-ammattia

ViaDia Keski-Uusimaa ry:llä työkokeilussa ollut Senja tietää nyt suunnan kohti unelmiaan, mikä vie häntä kohti ammatillisia opintoja. Haave kirkastui työkokeilun aikana, jossa Senja näki ja koki, että hän on hyvä siinä, mitä hän tekee. Senjan tie oman unelmansa löytämiseen ei kuitenkaan ole ollut helppo.

Lue lisää