Tule mukaan

Sitten hän otti ne viisi leipää ja kaksi kalaa, katsoi ylös taivaaseen ja lausui kiitoksen. Hän mursi leivät ja antoi palat opetuslapsilleen, ja nämä jakoivat ne kansalle. Samoin hän jakoi kaikkien kesken ne kaksi kalaa. (Markus 6:41)

ViaDia-liikkeessä haluamme tarjota apua ja toivoa jaettavan ruoan, kohtaamisen ja palvelun muodossa. Kymmenet ViaDia-paikallisyhdistykset palvelevat paikkakunnillaan eri tavoin ja tarjoavat konkreettista apua sekä palveluita muun muassa vähävaraisille, työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille ja lapsiperheille. Paikallisyhdistysten tarjoama apu voi olla esimerkiksi lämmin ateria vähävaraiselle, iltapäiväkerho lähiön lapsille, kotikäynti yksinäiselle vanhukselle, keskusteluapu masentuneelle, kuntouttava työtoiminta elämänsä suuntaa etsivälle nuorelle, Alfa-kurssi vankilassa istuvalle tai ruokakassi pienituloiselle lapsiperheelle.

Haluaisitko sinä olla mukana auttamassa ja palvelemassa? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme tai voit halutessasi tukea työtämme myös osallistumalla keräykseemme valitsemallasi summalla. Alta löydät lisätietoja eri tavoista lähteä mukaan.

Voisitko sinä palvella tarjoamalla apuasi esimerkiksi ruokajakelussa kasseja pakaten tai asiakkaita kohdaten, vanhuksien luona vieraillen tai vaikka yhdistyksen toimistotöissä auttaen? ViaDia-paikallisyhdistykset tarjoavat monenlaisia tehtäviä, joissa voit olla mukana säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Ota yhteyttä lähimpään yhdistykseesi, kysy lisää ja tule rohkeasti mukaan!
Haluatko auttaa ihmisiä ja tukea toimintaamme? Avun perille saamiseksi tarvitaan varoja. ViaDia ry:lle lahjoitetut varat käytetään paikallisyhdistysten toiminnan tukemiseen eri tavoin. Jokainen lahjoitettu euro auttaa viemään apua tarvitseville. Voit tukea työtämme osallistumalla keräykseemme valitsemallasi kertasummalla, päättää lahjoittaa tietyn summan kuukausittain tai vaikka ohjaamalla merkkipäivämuistamisesi ViaDialle.

Liittymällä ViaDia ry:n kannatusjäseneksi tuet suomalaista diakoniatyötä ja autat mahdollistamaan toimintamme kehittämisen, jotta voimme palvella avuntarvitsijoita entistä paremmin.
Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat liittyä ViaDia ry:n kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenenä maksat vuosittaisen jäsenmaksun, jonka avulla tuetaan ViaDia-liikkeen kehittymistä. Kannatusjäsenenä saat jäsenkirjeitä, joissa on ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja tulevista tapahtumista.

Rukoile

Tule mukaan osaksi ViaDia-liikettä toimimalla esirukoilijana. Haluamme kulkea kuuliaisena Jumalan tahdolle ja löytää häneltä saatavan viisauden kautta uusia tapoja toimia kentällämme. Ilman rukousta, työn taustatuki olisi puutteellinen, joten esirukoilijana olet meille erittäin tärkeä. Liity mukaan uutiskirjelistallemme niin saat viimeiset kuulumiset kentältämme. Uutiskirjeen voit tilata lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info(at)viadia.fi. Lisätietoa ViaDian esirukoustiimistä toiminnanjohtaja Kristian Vilkmanilta, kristian.vilkman(at)viadia.fi, 0400 499 999.

Kerro tuttavillesi ViaDia-liikkeestä

On tärkeää välittää tietoa avuntarpeesta, jotta apu löytäisi perille tarvitsijoiden ulottuville ja jotta ne, joiden on mahdollista auttaa, löytäisivät kanavia avun tarjoamiseen. Levittämällä tietoa ViaDia-liikkeen tekemästä työstä verkostoissasi sekä jakamalla ja tykkäämällä postauksistamme sosiaalisessa mediassa saavutamme laajemmin avuntarvitsijat ja myös ne, joiden on mahdollista auttaa. Voit seurata ViaDia ry:tä ja paikallisyhdistyksiä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Auta yrityksesi kautta

Voit lahjoittaa yrityksesi kautta varoja ViaDia ry:lle tai järjestää rahankeräystempauksia. Voit myös lahjoittaa elintarvikkeita tai tavaraa, joka soveltuu lahjoitettavaksi ruoka-aputilaisuuksissa tai jaettavaksi eteenpäin ViaDia-torien kautta. Voit myös tehdä kanssamme ammatillista yhteistyötä – ehkä yrityksesi osaa jotain sellaista, mitä me emme! Olemme avoimia uusille yhteistyöehdotuksille! Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Kristian Vilkmaniin, kristian.vilkman(at)viadia.fi, 0400 499 999.

Unelmoimme palvelusta, joka muuttaa Suomen! Ja olisimme iloisia, jos lähtisit toteuttamaan tätä unelmaa kanssamme.

Liity kannatusjäseneksi

Liittymällä ViaDia ry:n kannatusjäseneksi tuet suomalaista diakoniatyötä ja autat mahdollistamaan toimintamme kehittämisen, jotta voimme palvella avuntarvitsijoita entistä paremmin. Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat liittyä ViaDia ry:n jäseneksi. Kannatusjäsenmaksu vuonna 2023 on 50€ sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät saavat jäsenmaksusta 50 % alennuksen.

Täytä oheinen jäsenyyslomake ja maksa jäsenmaksusi pankkiin, niin olet mukana tukemassa diakoniatyötä Suomessa.

Tilin omistaja: ViaDia ry
Tilinumero: FI64 8000 1600 0623 36
Viite: 510011 (mobilepaylla maksaessasi kommenttikenttään)
Jäsenmaksu: 50 € yksityishenkilöt ja yritykset, 25€ eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät

  Etunimi

  Sukunimi

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Suoritan jäsenmaksun:

  Minulle saa lähettää ViaDia-postia:

  Terveiseni ViaDialle: