Tanjan tarina

ViaDia Pieksämäki ry:llä merkonomiopintojensa näyttöjä suorittanut Tanja koki mutkia matkassaan ennen päätymistään ammattiin valmistamiin opintoihin. Nyt hän voi ylpeänä kertoa olevansa valmis merkonomi!

Kommentit pois päältä artikkelissa Tanjan tarina

”Nyt uskallan unelmoida paremmasta!”

ViaDia Keski-Uusimaa ry tekee diakoniatyötä suurimmaksi osaksi nuorten parissa. Työn kautta monet nuoret, kuten Heidi, ovat saaneet löytää suunnan elämälleen.

Kommentit pois päältä artikkelissa ”Nyt uskallan unelmoida paremmasta!”

Yhteisiä hetkiä

Monikulttuurinen työ rikastuttaa arkea ViaDia Espoo ry:llä. Kohtaamiset, yhdessä tekeminen ja yhdessä vietetyt hetket luovat aitoa elämää. Sellaista, johon sisältyy diakoniatyötä ja arjessa auttamista, mutta ennen kaikkea ystävyyttä ja rinnallakulkemista.

Kommentit pois päältä artikkelissa Yhteisiä hetkiä

Voimaa vanhuuteen

Ystävätoiminta on ViaDia Outokumpu ry:n Senioritalo-hankkeen yksi toimintamuoto, joka tuo ikääntyneille iloa ja toimintaa arkeen. Työntekijöiden saamat palautteet kuvailevat upeasti sitä, miten tärkeäksi työ on koettu.

Kommentit pois päältä artikkelissa Voimaa vanhuuteen

”Tää on niin mun juttu”

Tamperelainen Carita Viitala on ollut ViaDia Vammaistyöryhmän jäsen jo työryhmän ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Vammaistyön työalassa mukana oleminen on hänelle sydämen asia.

Kommentit pois päältä artikkelissa ”Tää on niin mun juttu”