Toivon tarinoita

ViaDia-paikallisyhdistysten ympäri Suomea tekemä työ vaikuttaa päivittäin satojen ihmisten elämään. Olemme tähän koonneet tarinoita ViaDia-työn laajalta kentältä. Klikkaa kuvaa, jotta pääset lukemaan koko tarinan.

Haluaisitko sinä jakaa meille toivon tarinasi?
Kuulisimme enemmän kuin mielellämme sinunkin tarinasi, esimerkiksi siitä, miten ViaDia on ollut mukana elämässäsi, mitä ViaDia sinulle merkitsee tai miten ViaDian toiminnassa mukana oleminen on muuttanut elämääsi. Sinun tarinasi voi inspiroida jonkun toisen muutospolkua tai saada hänet lähtemään mukaan palvelemaan! Lähetä meille tarinasi osoitteeseen info@viadia.fi

Pieniä, merkityksellisiä hetkiä

Ruoka-aputyössä pienet hetket voivat merkitä niin avun saajalle kuin jakajalle enemmän kuin osaisimme arvatakaan. Kotkan vapaaseurakunnan ruoanjakotilaisuudessa lapsen suusta kuultu totuus kosketti monia.

Lue lisää

EU Ruoka-aputyön alkuaskeleet Vapaakirkossa

EU Ruoka-aputyö Vapaakirkossa ja ViaDia-liikkeessä lähti liikkeelle kahden ihmisen halusta auttaa lähimmäisiä tarjoamalla ruoka-apua. Jo yli 20 vuoden ajan he ovat saaneet olla mukana merkityksellisissä hetkissä tuoden toivoa ihmisille.

Lue lisää

Saskan tarina

Päihderiippuvuudesta irroittautuminen vaatii oikeanlaista tukea ja ympäristöä aidon muutoksen aikaansaamiseksi. Lue Saskan tarina siitä, miten Etsikko-hanke on ollut tukemassa häntä muutoksessa huumausaineiden käyttäjästä kohti päihteetöntä ja tasapainoista elämää.

Lue lisää